Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2017-05-17
|
Kategorier:

Nyheter,

Norrtälje

Nu kopplar vi upp Norrtäljes kommun

Med Rimbo som startskott inleder IP-Only sin satsning på utbyggnaden av fiber i Norrtälje som ska förse alla hushåll i kommunen med snabb och säker uppkoppling. I våras kickade vi även igång utbyggnaden av fibernätet i Älmsta och Hallstavik, och under våren/sommaren 2017 börjar vi gräva i Bruket, norra Väddö, Spillersboda, Karlsängen och Västanvik. Senare under året kommer vi även börja bygga ut fibernätet i nordöstra Norrtälje, Södra Nånö med omnejd, Smara Edsbor, Herräng, Bergshamra, Fogdö och Riala Länna. Totalt kommer drygt 22 000 hushåll i Norrtäljes tätort såväl som landsbygd att bli anslutna under 2017 och 2018.

Vi kommer alltså under sommaren och resterande året vara ute och gräva fiber i hela Norrtälje kommun. Det innebär att en hel del grävmaskiner och personal från våra underleverantörer kommer att finnas ute på vägarna vilket kan påverka framkomligheten.

Vårt mål är att ge alla tillgång till snabb och säker uppkoppling och vi är därför mycket glada att få ansluta Norrtälje till framtidens nya infrastruktur!

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum: kundservice.ip-only.se. Du kan även följa byggstatusen för ditt område här på hemsidan roslagen.ip-only.se.

Till startsidan