Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-09-28
|
Kategorier:

Nyheter,

Östhammar

Byggstatus i Östhammar Norrön Söderön

I juni genomförde IP-Only informationsmöten för att prata om status för installationsarbetet på Norrön och Söderön. Vi informerade då om att projektet har blivit pausat för att kunna säkerställa kvalitén på utfört arbete, samt för att hamna i fas med återställningsarbetet. I samband med informationsmötena lovade vi även ny information under september.

Status för september:

Arbetet med återställningar var planerat att påbörjas omgående, på grund av att vår entreprenör begärt sig själva i rekonstruktion påbörjades arbetet först i mitten av augusti. I dagsläget beräknar vi att återställningsarbetet kommer vara klart under september 2018.

Det som väntar härnäst är att återuppta arbetet med installationer. För Söderön kommer en ny upphandling att genomföras under vintern 2018/2019. Målsättningen är att arbetet påbörjas under 2019.

Under oktober månad räknar vi med att återuppta arbetet med installationer på Norrön. Vi kommer starta i Stenskär för att därefter fortsätta bygga i resterande delar norr om Öregrundsvägen. Vår målsättning är att dessa delar färdigställs under 2019, med hänsyn till när och hur kraftig vintern blir.

Resterande delar av Norrön är planerade att byggas under 2019 med start när tjälen släpper, vilket brukar betyda under mitten/slutet av april. Arbetet på Norrön beräknas vara klart under oktober 2019.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan