Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-10-22
|
Kategorier:

Nyheter,

Norrtälje

I oktober fortsätter fiberutbyggnaden i Spillersboda

Fiberleveransen till ditt område är igång
För ditt område innebär detta att vi i oktober kommer att fortsätta utbyggnationen av fibernätet hem till dig. I dagsläget har vi utfört 80 procent av schaktarbetet och 90 procent av hushållen har fått tomtgrävning utförd samt fått sin fibermottagare placerad inomhus. Vi har installerat hälften av hushållen och beräknar att 80 procent av samtliga hushåll kommer vara installerade innan årsskiftet 2018/2019.

Resterande kunder har vi som målsättning att installera under första kvartalet 2019, beroende på hur ansökan om ledningsrätt i området fortlöper.

Vi har ansökt om ledningsrätt hos Lantmäteriet för att kunna bygga fiber fram till samtliga fastigheter i ditt område. Fiber räknas idag som samhällsviktig infrastruktur, vilket innebär att ansökt ledningsrätt för fiber generellt beviljas. Dock kan hanteringen och handläggningstiden ta tid och generera förseningar, till exempel på grund av överklagan som kommer in till Lantmäteriet och måste utredas.

Byggnationen kommer sträcka sig från norr till söder och driftsättning av fibern för samtliga hushåll kommer att ske löpande under projektets gång. Vi uppskattar ditt tålamod och låter entreprenören jobba successivt och metodiskt i området. Har du inte fått din fibermottagare installerad kommer du i god tid att bli kontaktad av IP-Onlys entreprenör för att boka en tid för installationen.

Hela projektet omfattar 1805 fastigheter och fiberutbyggnaden beräknas i sin helhet ta 7-10 månader.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan