Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-10-22
|
Kategorier:

Nyheter,

Östhammar

Under tredje kvartalet 2019 fortsätter fiberutbyggnaden i Östhammar Ramhäll etapp 2

Fiberleveransen till ditt område är igång
För ditt område innebär detta att vi under tredje kvartalet 2019 kommer att fortsätta utbyggnationen av fibernätet hem till dig. Hittills har majoriteten av hushållen fått sin fibermottagare uppsatt inne i huset. Hela projektet omfattar 14 fastigheter. När samtliga markavtal är på plats kommer schakten påbörjas för att därefter kunna slutföra projektet. Efter schaktstart beräknas resterande fiberutbyggnaden ta 2-3 månader.

Driftsättning av fibern kommer ske löpande under projektets gång. Har du inte fått din fibermottagare installerad kommer du i god tid att bli kontaktad av IP-Onlys entreprenör för att boka en tid för installationen.

När din fiber är driftsatt får du ett välkomstmejl från oss, du kan även se att både PWR- och WAN-lampan lyser på din fibermottagare och det är då fritt fram att beställa tjänster från någon av våra tjänsteleverantörer inom Internet, tv och telefoni.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan