Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-12-10
|
Kategorier:

Nyheter,

Norrtälje

Byggstatus i Bergshamra, etapp 1

I vårt projekt Bergshamra fortlöper byggnationen av fibernätet för fullt. Vi arbetar just nu med att driftsätta fiberanslutningen hos de hushåll som beställt fiber kring Grovstanäs samt Bergshamra. Vi kommer sedan fortsätta arbeta oss både norr och söderut längst med länsväg 276.

Hela projektet omfattar runt 800 fastigheter varav en tredjedel redan fått sin fiberanslutning installerad och driftsatt. Vi beräknar att byggnationen kommer pågå under hela 2019 och driftsättning kommer ske löpande.

Om du fått en fibermottagare installerad inomhus är det viktigt att den är strömsatt (PWR-lampan lyser) för att vi ska kunna säkerställa att signalen kommer fram. Så snart din fiber är driftsatt kommer även WAN-lampan lysa och du får ett välkomstmejl från oss.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan