Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-04-15
|
Kategorier:

Nyheter,

Östhammar

Byggstatus i Boda

Byggnation av fibernätet i Boda pågår och just nu förlägger vi vårt stamnät längs med Skyndelnvägen, från Skyndeln i söder mot Löddby i norr. Det betyder att en del maskiner och personal från vår underleverantör kommer finnas ute på vägarna vilket kan påverka framkomligheten. Stamnätet kommer att förläggas fram till våra två noder som placeras i Kilby och Knutsbol. En nod är knytpunkten mellan stam- och områdesnätet som gör så att vi kan skicka ut en signal till din fiberanslutning.

Vi har gjort merparten av alla tomtprojekteringar i området, där du gemensamt med vår entreprenör går igenom hur fibern ska förläggas på din tomt samt var fibermottagaren ska installeras inomhus. Om du ännu inte fått en projektering gjord kommer vår entreprenör Sörboms kontakta dig när det är dags.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan