Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-06-05
|
Kategorier:

Nyheter,

Norrtälje

Byggstatus i Bergshamra

Byggnationen av fibernätet i projektet Bergshamra fortgår, drygt 60 procent av alla som beställt har fått sin fiberanslutning installerad och driftsatt. Arbetet fortsätter nu med att driftsätta kvarvarande 350 hushåll.

Just nu pågår arbete i Vettershaga, Östervik och Sika. I Vettershaga fortsätter vi grävarbetet i området, vi förbereder och gräver ned fiberrör på tomterna sam blåser ned fibern i rören. Driftsättning kommer ske så snart samförläggningen med Vattenfall är klar och fibern blåst ned i de förlagda rören.

I Östervik är trenchingen klar, trenching betyder att vi istället för att använda traditionell schakt så sågar vi upp en smal ränna i marken och lägger ned fibern. I både Östervik och Sika arbetar vi med att skicka ut signalen i nätet, för att driftsätta fibern till berörda hushåll.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan